Navigera

Montage

Vi erbjuder montering av glasräcke och glasfasader. Våra glasfasader används i kontor, parkeringshus och butiker i hela sverige.

Innovativ design, pålitlig konstruktion och kundnöjdhet är några utav våra värderingar som vi tar med oss när det kommer till montering av glasfasader. Vi har arbetat i hela Sverige med montering i olika slag och inriktar oss främst på parkeringshus, butiker och kontor.

De produkter som vi levererar uppfyller en hög standard för design och kvalité när det kommer till glasfasader och montage. Vi har stor erfarenhet inom glasbranschen och har nyligen öppnat vårt hela egna glasmästeri och kan ge er en komplett installation.

Vi har utfört många uppdrag för både företag och privatpersoner i hela Sverige och en utav våra mest eftertraktade tjänster är montage av glasräcke specifikt för kontorsmiljöer. Vi har även nyligen arbetat med att leverera en komplett lösning för Triangeln i Malmö och nedan följer ett exempel på den färdiga monteringen.

Hos oss får du en helhetslösning för glasräcken i alla dess miljöer och glasfasader anpassat för butiker, parkeringshus och mycket mer. Vi är med dig ända ifrån grundritningen och designen till slutprodukten och monteringen.

montage3Glastak vi monterat på Triangeln i Malmö
montage1Glasräcke kontorsmiljö
montage2Trappa med glasräcke i kontorsmiljö
 • Besöksadress

  PMJ Glas & Metall AB
  Hyvelgatan 3
  285 38 Markaryd
 • Postadress

  PMJ Glas & Metall AB
  Box 116
  285 23 Markaryd
 • Kontakta oss

  + 46 433 - 106 25
  info@pmjmontage.se