Navigera

Glasmästeri

Allt glas vi levererar tillverkas i vårt eget Glasmästeri. Vi har även glasjour och utför reparationsglasning.

Från 2010 är vi startklara med ett eget glasmästeri och tillverkning av uterumspartier till altaner samt balkonger med glasräcken. Vi har för avsikt att kunna erbjuda i stort sett allt som rör glas & metall och är verksamma runtom Ljungby och Markaryd med omnejd. Alla som vill ha hjälp med reparationsglasning är också varmt välkomna. Allt glas tillverkas i vårt eget glasmästeri och är utav högsta kvalité.

Vi säljer och monterar träfönster till privatkunder sedan ett antal år tillbaka. Där tar vi även hand om hela konceptet med inv. smygar och plåtanslutningar. Alla är välkomna och självklart står vi för en nöjd-kund garanti.

Vi har även glasjour om olyckan skulle vara framme och kan stå till tjänst med reparationsglasning och vi tar hand om din söndriga eller skadade ruta och byter ut eller reparerar den snarast möjligt.

Någonting som vi gör mer och mer är att byta ut glaskassetter i befintliga träfönster, eftersom karmar oftast är i bra skick. Detta är ett enkelt sätt att få en bättre atmosfär och tjäna pengar på att behålla värmen inomhus. Isolerade skjutdörrar i aluminium bidrar till en väldigt trevlig miljö. Att öppna upp från kök eller vardagsrum och få denna enorma ljuskägla är mycket uppskattat.

Alla som vill ha hjälp är varmt välkomna till vår nybyggda industrifastighet på Hyvelgatan 3, belägen vid norra infarten till Markaryd.

NYHET: Nu finns vi även i Ljungby på Kungsgatan 67 (mitt i mot Sohlbergs)

glas7Terass, Cit i lä
glas8 
glas4Glasräcke monterat på altan
glas3 
glas5 
glas6 
glas2 
glas1 
Vinrum 1 
Vinrum 2 
Vinrum 
 • Besöksadress

  PMJ Glas & Metall AB
  Hyvelgatan 3
  285 38 Markaryd
 • Postadress

  PMJ Glas & Metall AB
  Box 116
  285 23 Markaryd
 • Kontakta oss

  + 46 433 - 106 25
  info@pmjmontage.se